0 product(en) - €0,00

Nieuws


Bloemen Scheepstra is ook te vinden op Instagram: scheepstrabloemen

door in Fair Trade Bloemen on
Scheepstra heeft sinds kort een eigen Instagram account waar u een sfeerimpressie kunt krijgen van de winkel en voorbeelden kunt zien van de bloemstukken en boeketten.Neem een kijkje op www.instagram.com/scheepstrabloemen en volg ons!..
Lees meer...

Interview Bloemen Scheepstra in B(l)oeiend Euroflorist magazine

door in Fair Trade Bloemen on
Klik op 'LEES MEER' om het interview te in Euroflorist magazine te lezen...
Lees meer...

Certificaat Barometer Duurzame Bloemist Niveau Goud

door in Fair Trade Bloemen on
Duurzaam ondernemen is erg belangrijk voor Scheepstra. Daarom hebben duurzaamheid en milieu net als veiligheid, gezondheid en welzijn continu aandacht. De bedrijfsvoering is gericht op continue verbetering van de milieuprestaties en het voorkomen van milieueffecten.Scheepstra is zeer blij in juni het gouden niveau te hebben behaald en blijft zich volop inzetten voor duurzaamheid. Voor inzage in het certificaat Barometer Duurzame Bloemist zie het kopje 'Duurzame Bloemist' in het Informatie menu. Voor meer informatie over de Barometer Duurzame Bloemist kunt u terecht op www.barometerduurzam..
Lees meer...

Bloemen Scheepstra's eigenaar Marco Scheepstra uit de kleren voor Valentijn

door in Fair Trade Bloemen on
Bloemen Scheepstra verkoopt eerlijke bloemen. In aanloop naar Valentijnsdag, kreeg de winkel steeds meer vraag naar rozen met een keurmerk. Om ook jou over de streep te trekken, trok Scheepstra's eigenaar Marco zijn kleren uit. Net als zijn stoere collega's Andre ter Beek en John Spaansen. Dit deden zij voor de Hivos campagne Power of the Fair Trade Flower om de arbeidsomstandigheden te verbeteren van vrouwen in de Afrikaanse bloemenindustrie.Waarom eerlijke valentijnsboeketten?Verreweg de meeste rozen komen tegenwoordig uit Afrika; Vooral uit Kenia en Ethiopië. Tienduizenden jo..
Lees meer...

Hivos Campagne: Power of the Fair Trade Flower

door in Fair Trade Bloemen on
Hivos' campagne Power of the Fair Trade Flower vertelt het verhaal van vrouwen in de Afrikaanse bloementeelt. Jaarlijks worden miljarden bloemen vanuit Afrika naar ons land verscheept. Bloemen die door vrouwen worden gekweekt en geplukt. Vaak onder slechte omstandigheden. Elementaire arbeidsrechten worden geschonden, seksueel misbruik komt veelvuldig voor en blootstelling aan pesticiden richt gezondheidsschade aan. https://www.hivos.nl/campagnes/power-of-the-fair-trade-flower/..
Lees meer...
  • Shopkeuring.nl
  • iDeal