0 product(en) - €0,00

Webwinkel Keurmerk - Shopkeuring

Shopkeuring.nl is in het leven geroepen om u als consument te beschermen maar daarnaast ook te helpen / ondersteunen bij een geschil met een aangesloten Shopkeuring.nl lid. Naast de hulp en bescherming die wij u bieden, doen wij er ook alles aan om met grote leveranciers van producten en/of diensten collectieve acties te organiseren zodat u als consument kunt profiteren van een lager tarief dan normaal, de ondernemer bijvoorbeeld goedkoper betalingsmogelijkheden aan kan bieden, goedkoper pakketten kan versturen waardoor de verkoop prijs ook weer kan zakken. Dit noemen wij een win-win-win situatie voor de consument en ondernemer.

Wij hebben uw hulp hierbij natuurlijk hard nodig, dus vragen wij u de winkeliers in te lichten over het webshop keurmerk van Shopkeuring.nl en binnenkort heeft u de mogelijkheid zich kosteloos aan te melden om zo Shopkeuring.nl lid te worden en te profiteren van alle acties die wij kunnen realiseren.


Uw zekerheid op het web

- Garantie dat uw bestelling aankomt
- Veilige betaalomgeving
- U betaalt niet teveel
- Uw gegevens worden niet doorverkocht
- Hoge beveiliging om uw veiligheid te waarborgen
- Goede Klantenservice

*Alle aangesloten leden worden voorzien van een Shopkeuring.nl logo, twijfelt u aan de echtheid? Klik dan op het logo, deze moet doorlinken naar het certificaat, of zoek de webwinkel op via de zoekfunctie van Shopkeuring.nl
  • Shopkeuring.nl
  • iDeal